Veien videre.

Da var vi fremme ved neste signering for Kongsvinger IL Knights Elite 17/18.
Og her velger vi å presentere ikke bare en, uten to stykk som blir med oss på veien videre.

Først ut har vi gleden at presentere, hedmarks-sønnen og fungerende lagkaptein i GET-ligaen forrige sesong, med nr 22 på ryggen – Andre Nybo.

«Andre er en spiller som sin ringa alder til trots ble tvingt til å ta et meget stort ansvar i sesongen som var. Han fungerte som lagkaptein da Timo ikke lenger var tillgjenelig for spill og har ved flere anledninger vist at han ønsker å stå frem, for klubben.
Han er å en spiller med klare målsetninger vedrørende sin ishockey, og det skal bli spennende å jobbe sammen med han de år som kommer»

Andre spiller ut er en høyreist ung mann fra Skauen, som i sin første ordentlige seniorsesong imponerte stort på flere og på oss så mye at vi ønsket å sikre honom for flere sesonger fremover. Han er en del i klubbens helt konkret langsiktige tenk.


Derfor er det veldig gledelig å kunne gi beskjed om at #11 Fredrik Gran Nielsen har signert en avtale som strekker seg over hele 3 sesonger, alltså t.o.m sesongsslutt i 2020.

«Fredrik blomstret ut til en GET-liga spiller for oss, raskere enn kanskje noen kunne forvente. Jeg stikker ut hakan litt og sier at han kan bli en ny Viktor Högberg-type spiller for Kongsvinger i fremtiden. (Selv om ikke noen kan fylla den plassen på egen hånd)»

Med disse to brikkene på plass så ser vi frem mot en hektisk mai måned der hvor spillerne er i full ferd med å legge treningsgrunnlaget ved å trene sammen, og vi i sportskommiteen vil gi slipp på flere biter av pusslet som er Knights Elite 17/18.

Ha en fortsatt fin torsdag.

Mvh

Sportskommiteen
Kongsvinger IL
Knights Elite