KNIGHTS STØRSTE SIGNERING I BOKS!

KNIGHTS STØRSTE SIGNERING I BOKS!

Kongsvinger IL Knights Elite har i løpet av de seneste dagene blitt enig med en canadisk spiller som potensielt kan være Knights’ sin største GET-liga signering noen gang. Uten å sette tidligere signeringer opp mot hverandre, så føler oss sikre på at nettopp denne signeringen er meget spennende og blir kanskje noe vi aldri tidligere sett i Knights.

I lengre tid har vi sett etter en senter-forward, som skal gå rett inn og gjøre stor forskjell fra første stund. Det har vært en tøff prosess, men vi er svært fornøyde med resultatet.

Spilleren vi har signert, som skal ha denne rollen heter Mitch Theoret, og er 24 år fra Toronto. Han slutter seg til laget på Kongsvinger allerede førstkommende onsdag.

Photo: Alex D’Addese/Ryerson Rams Athletics

Mitch har alle de egenskapene vi ser etter i en «første-senter». Han er stor og sterk, med gode lederegenskaper.

I spillet tar han stort ansvar, med gode tilrettelegninger og samtidig nese for mål. Vi forventer at Mitch vil være en spiller som holder sammen en hel rekke på Kongsvinger i vinter, og gir spillet vårt en helt ny dimensjon.

Grunnen at vi har så store forventninger til akkurat denne spilleren er at han i 2011 ble draftet til NHL-laget New York Islanders og ble spådd en fremtid i verdens beste hockeyliga. Dette etter å ha spilt seks sesonger i en av verdens beste juniorligaer(OHL), sammen med flertallet av spillerne vi nå finner i NHL.

Vi kan nevne noen av Mitch sine medspillere:

Jake Dotchin – nå i Tampa Bay Lightning
Andreas Athanasiou – nå i Detroit Red Wings
Mark Scheifele – nå i Winnipeg Jets

Og kanskje størst av alle, Aaron Ekblad – Florida Panthers (draftet som nr. 1 totalt, og allerede nå er en nøkkelspiller i Florida, der han nå går inn på sin 4. sesong).

Mitch har nå valgt Kongsvinger som sitt neste steg i hockeyen sin. Vi er meget ydmyke og begeistret får å få muligheten til å hente en slik spiller til klubben og byen.

Statistikk finner dere på:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=45635

Med vennlig hilsen
Sportskomitèen

Kongsvinger IL Knights Elite