Hei igjen alle sammen!

Da var første serie kamp over og må si det var meget lovende. Skal innrømme at nervene var på helspenn før kampen, for da jeg sett dem på trening og treningskamper før møtet med Lørenskog hadde jeg virkelig trua.
Tror jeg kan si det så enkelt at jeg ikke har sett dem så gode noen gang. Hardt arbeid på trening med Ed som trener har helt enkelt gitt resultater. Gutta har en treningsvilje jeg ikke sett maken til og dem lærer noe nytt for hver treningsøkt. Ed gjør en formidabel jobb her, med terping på sekvenser og lærer gutta individuelt. Dette er et lag i formstigning med mange unge gutter som vil lære hockey og under de få ukene gutta har trenet med Ed har det skjedd underverker.

Det var mange superlativer, det kan sikkert bli noen nedturer, men er sikker på at dem skal bli så små som det bare er mulig. Vi hadde noen små startproblemer i forbindelse med arrangement, Her skal vi skjerpe oss betraktelig til neste hjemmekamp. Vil også takke for alle positive tilbakemeldinger fra publikum etter kampen, det varmer et Knights hjerte. Vi har noe på gang her og det tror jeg folk generelt har begynt å forstå.

Etter denne positive opplevelsen skal vi i styret og spillergruppa med Ed i spissen ikke legge oss bakpå og tro at ting er på stell, Nå skal vi jobbe enda hardere for å møte en tøff sesong fremover.

På torsdag møter vi Frisk Asker på bortebane og vi får bryne oss på de beste i serieåpningen. Frisk slo Oilers i første kampen og håper gutta biter i fra seg like godt her.

Som avslutning håper jeg at folk stiller opp for gutta på hjemmekamper og bortekamper.( Gutta trenger dere). Flere av dem spurte meg om hva folk syntes på tribunen, så det betyr mye for dem med et positivt publikum. Håper dere også var fornøyd med nye ting i år som maskoten reven, som var ny for året og ikke minst borgen i introen. Reven trenger et navn så vi kommer tilbake med det i en eventuell avstemning på navn. Hadde vært en morsom sak for barna. Takker for denne gang og kommer tilbake med mer etter hvert.

Go Knights

Nestleder
Jan Riddargård