GRAN NILSEN VELGER POLITISTUDIER PÅ SÆTER!

GRAN NILSEN VELGER POLITISTUDIER PÅ SÆTER!

Sesongen nærmer seg og i helga spiller Knights sine to første treningskamper for sesongen(Lindlöven 3-6 tap på fredag og Mariestad nå i dag lørdag kl. 16.00).

Dessverre så blir det uten Fredrik Gran Nilsen, Knights unge og røslige forsvarsspiller som kom til klubben foran sesongen i fjor.

Sportskommitèen presiserer:

«Ja, Fredrik har blitt tatt opp som student ved Politihøgskolen i Kongsvinger. Og han har vært tydelig ovenfor klubben på at det ikke er mulig å kombinere dette med toppidrett på en forsvarlig måte. Fredrik har vært åpen hele veien med at han drømmer om dette, men han trodde ikke at det skulle skje allerede i år da han fortsatt er meget ung.»

Fredrik var en av de spillerne som spilte samtlige kamper for Knights i 16/17 sesongen og han vil bli savnet både blant spillerne og rundt klubben.

«Ja, han er en spiller vi ønsket oss med på denne reisen flere år fremover. Men vi forstår valget og syns det er en meget voksen avgjørelse.»

Utdanningen starter allerede mandag 14. august noe som gjør at han blir borte med øyeblikkelig virkning. Søket av en erstatter er allerede i gang.

Vi i Kongsvinger IL Knights Elite takker for Fredriks innsats og ønsker han lykke til på reisen mot et liv i lovens navn.