Hei alle sammen!

Til lørdagen møter vi Oilers på hjemmebane. I den forbindelse vil vi være med å samle inn penger til Team Elliot. Regner med at de fleste har hørt om Elliot. Elliot er gutt på 2 år og har en sjelden sykdom som kalles Dravet syndrom og som krever veldig mye spesiell oppfølging og medisiner. Vi i Knights ønsker å hjelpe Elliot og familien med dette. Vi skal lodde ut signert Knights drakt og har også vært i kontakt med Oilers og håper også dem kan stille med signert drakt. Det blir solgt lodder på drakt/draktene under kampen og trekning vil skje etter kampslutt. Alle penger som Lotteriet innbringer går til Elliot. Det blir også muligheter og kjøpe Team Elliot T-skjorter under kampen. Vi håper så mange som mulig stiller opp til for å vise sin støtte til Elliot og familien og ikke minst for å se en god kamp. Håper så mange som mulig deler denne på FB.

Styret i Knights