Før kampen mot Stavanger Oilers den 30. Desember fikk Sean-Michel Sunnqvist utmerkelse fra supporterklubben for 100 kamper spilt.

Micha kom til klubben i 2015/16 sesongen, og har vist seg bemerket på isen. Med mye bra rutine er han en viktig spiller i laget.

Vi har tatt en prat med Micha om hva han tenker og ha nådd 100 kamper for Knights, sesongen så lang og videre.

Sean-Michel Sunnqvist

Hva er dine tanker om og ha spilt nå over 100 kamper i Knights trøya?
Det er selfølgelig en ære og ha fått representere Knights i over 100 kamper, Tilliten og få være igjen i klubben er noe jeg setter stor pris på

Du driver jo nå på din tredje sesong i klubben kan du plukke et minne du husker aller best? 
Det beste minne må være kvaliken i fjor når vi slo Manglerud borte og at vi bare ble ventende på isen for å få vite om vi fortsatt fikk være i Get-Ligaen. Vi fulgte de siste minuttene av den andre kampen på laglederen sin telefon. Og at supporterne som hadde tatt turen fortsatt var igjen på tribunen til sluttsignalet i andre kampen gikk. Det minnet kommer alltid til å være sterkt for meg.

Hvilken tanker har du om sesongen så langt og hva skal dere gjøre for og få en best mulig avslutning på serien?
Det har vært en berg og dalbane denne sesongen, det finnes mye positive og en del negative perioder. Vi må lære oss at når vi gjør noe bra så må vi opprettholde det i kampene som kommer, ikke være fornøyd om vi har tatt poeng. Serien er 45 kamper og det gjelder og krige i hver kamp og periode. Man får ikke være fornøyd nok.