Da er det tid for å oppklare situasjonen rundt Knights-keeper Brett Kilar.

For noen dager siden ble klubben(ved Rolinder og Galiani) kontaktet angående muligheten for Brett Kilar med å gå til en Tysk klubb.

I dialog med Brett forklarte han det som en drøm om en dag å spille i Tyskland, og at han ønsket å reise, hvis klubben aksepterte dette.,.-

Vi sa som det var, at det ikke er en situasjon vi ønsket, men at vi skal se på mulighetene.

I tiden etter dette møttes vi med dette på agendaen.

Coach Galiani var tydelig på at, «jeg trur ikke at lagets suksess eller misslykende er beroende av 1 enkeltspiller. Jeg vil lede di spillere jeg har tilgjengelige og som ønsker å være her. »

I ishockey finnes alltid en risiko for at spillere blir skadet og således blir utilgjenglige for spill. Hvis dette hadde skjedd med Brett, hadde vi fortsatt hatt resten av sesongen å spille.

Noe av grunnen til at vi har hatt 3 keepere er akkurat dette, på en så viktig posisjon.

Klubben ønsket aldri å miste Brett, som har vært fantastisk i starten, men vi i Kongsvinger ønsker å være en klubb som utvikler spillere, og det er gledelig at andre klubber og andre land ser på klubbens spillere med alt større interesse.

Mye av grunnen at vi aksepterer at la Brett gå, er at vi fortsatt trur på det lag vi har, og ved å bygge videre vil det gi oss en gruppe som kan fortsette å konkurrere i denne ligaen, med eller uten Brett Kilar. Noe vi syns at de siste 3 kampene tydelig viser til.
Som Ed Galiani sier, «et lag gjøres ikke, og burde ikke gjøres, av 1 spiller»

Vi takker Brett for den tiden som har vært og er stolte over at ha hatt han i rød og hvit Knights-drakt. Brett Kilar er en meget proff spiller og person, og det har gjort det lettere å gjennomføre dette.

Klubben ønsker han stort til lykke i hans nye klubb EISPIRATEN CRIMMITSCHAU i Tysk nest høyeste liga(DEL2) og videre i hockeylivet.

Ha en fortsatt fin dag.

Mvh
Sportskommiteen