Før kampen mot Stjernen i går var det igjen en ny utmerkelse fra Supporterklubben som skulle deles ut for 100 kamper spilt for oss. Denne gangen var det Simen Nielsen sin tur. Det ble riktig nok et opphold i Bergen i fjorårets sesong, før han vendte tilbake i år og passerte 100 kamper i Knights-trøya.

Isac fra U9 overrekker Simen blomster fra Supporterklubben. Foto: Nina Thorshaug

Vi har tatt en prat med Simen:

 

Hvordan er det å være tilbake i Kongsvinger, i Knights og nå ha runda 100 kamper?

  • Det er deilig å være tilbake. Trives på is, med gutta og fått meg lærlingplass hos rk elektro. Jeg visste faktisk ikke om det før jeg kom i hallen! Men det er klart at det er stort, jeg setter utrolig stor pris på alle i Knights. 

Du måtte dessverre se kampen fra tribunen i går på grunn av en skade du pådro deg under kampen mot Lillehammer men, hva syntes du om guttas prestasjon på isen under gårsdagens kamp?

  • Skader skjer. Men jeg har blitt tatt godt vare på av hele klubben. Så jeg kommer sterkere tilbake. Det er alltid kjedelig å sitte på tribunen. Men gutta var helt rå i går. Spiller vi sånn oftere og alle er på jobb så er vi et vanskelig lag å møte. Vi må bare bygge på det her så er det ny kamp allerede imorgen.

Og hva er dine tanker om sesongen hittil og framover?

  • Årets sesong har vært morsom og tøff. Det er alltid kulere å henge med i kampene og når alle drar i samme retning så fungerer vi bra sammen. Vi må bare ta en dag av gangen og jeg håper å være tilbake igjen så snart som mulig!

 

Vi gratulerer Simen med 100 kamper og ønsker han god bedring videre!